Despre livrare

Politica de livrare

Produsele RegioClima sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și vor fi livrate national prin curierat rapid (FAN Courier, Cargus, Prioripost sau alte companii, in functie de destinatie), iar international prin serviciile postale sau DHL.Costurile exacte vor fi calculate in functie de destinatia si specificatiile comenzii plasate pe site. Mai multe informatii gasiti in sectiunea "Termeni si conditii".

Politica de retur

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact sau telefonic.
Orice solicitare de refund va fi discutată direct cu reprezentantii RegioClima!
Mai multe informatii gasiti in sectiunea "Termeni si conditii".

Metode de livrare  
Fan Courier  
Cargus  
SameDay  
DPD  

Perioada de livrare

Perioada standard (medie) de livrare este cuprinsa intre 2-10 zile lucratoare, la care se adauga transportul (24-48 ore).
Produsele noastre sunt realizate individual și de multe ori pe comanda, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 15 zile lucrătoare, în cazul în care nu sunt disponibile pe stoc, in situatii exceptionale.
De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Mai multe informatii gasiti in sectiunea "Termeni si conditii".

Modalitate de returnare

– te rugăm sa ne instiintezi de intenția de a returna produsele, printr-un e-mail la adresa regioclima2013@gmail.com, care sa conțină: numărul comenzii, produsele pe care dorești sa le returnezi
– pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plata
– termenul de restituire al banilor este de maximum 15 zile calendaristice
– vom trimite noi un curier la tine ca sa ridice produsele
– returul costa 10 lei/kg

Mai multe informatii gasiti in sectiunea "Termeni si conditii".